ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΠΙΤΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΕΞΑΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ- Ο «ΦΙΛΟΖΩΟΣ» ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ


          Το εξάχρονο αγόρι δέχθηκε επίθεση από ένα σκυλί ράτσας πίτμπουλ που ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του ο οποίος κατόπιν εξαφανίστηκε.

          Και ξαφνικά η βραδινή βόλτα στην αγορά της Μυτιλήνης μιας μητέρας με τα δυο της παιδιά -αγόρια ηλικίας έξι και οκτώ ετών- παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία.

          Το εξάχρονο αγόρι δέχθηκε επίθεση από ένα σκυλί ράτσας πίτμπουλ που ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος το κρατούσε κοντά του, έχοντας τυλίξει το λουρί του στο χέρι του, την ώρα που έκανε ανάληψη χρημάτων σε ΑΤΜ.

          Η επίθεση του σκύλου στο παιδί

          Χωρίς να προλάβει ο ιδιοκτήτης του να αντιδράσει, ο σκύλος στράφηκε προς το παιδί που εκείνη την ώρα περνούσε δίπλα του και το δάγκωσε στην κοιλιά, λίγο πάνω από τα γεννητικά του όργανα.

          Σύμφωνα με το stonisi.gr, ακολούθησαν σκηνές πανικού με τον ιδιοκτήτη του να προσπαθεί να ανοίξει το στόμα του σκύλου που είχε "κλειδώσει" στην κοιλιά του παιδιού και τους περαστικούς, με πρώτη τη μητέρα, να παρακολουθούν ανήμποροι να αντιδράσουν.

          Όταν το παιδί απελευθερώθηκε τελικά από τα δόντια του σκύλου, κατέφυγε με τη μητέρα του και τον αδελφό του σε γειτονικό βιβλιοπωλείο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς τα τραύματα ήταν επιφανειακά.

          Πήρε το σκύλο και έφυγε

          Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου πήρε το ζώο και εξαφανίστηκαν, προφανώς φοβούμενος ποινικές επιπτώσεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

          Η μητέρα του παιδιού πήγε στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστου, πλην όμως, όπως υποστηρίζει, διαπίστωσε δυσθυμία από μέρους των αστυνομικών.

          Ας σημειωθεί ότι η μητέρα ζήτησε από τους αστυνομικούς να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του σκύλου από τις κάμερες της τράπεζας, αφού εκείνη την ώρα έκανε ανάληψη χρημάτων.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://www.stonisi.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ