ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΡΩΜΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΦΟΥ Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Ν. ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ


    Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι παντρεμένος δεύτερη φορά με την πρώην πρωταθλήτρια του στίβου και απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ, γυμνάστρια Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι παντρεμένος δεύτερη φορά με την πρώην πρωταθλήτρια του στίβου και απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ, γυμνάστρια Γιώτα Παναγιωτοπούλου. Η σύζυγός του, που τον στηρίζει στο δύσκολο έργο του, πρόσφατα έδωσε στη δημοσιότητα οικογενειακές φωτογραφίες τους, με την κόρη του Νίκου Χαρδαλιά από τον πρώτο του γάμο που πέρσι πέρασε στη Νομική Θεσσαλονίκης, αλλά και με την μικρή τους κόρη Δήμητρα, δείχνοντας έτσι τις ανθρώπινες στιγμές του υφυπουργού

Ποια είναι όμως η όμορφη ξανθιά κυρία που είναι στο πλάι του Νίκου Χαρδαλιά;

Η Γιώτα Παναγιωτοπούλου είναι 43 ετών έχει γεννηθεί στην Κυπαρισσία, είναι παλιά πρωταθλήτρια του στίβου, γυμνάστρια και απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ. Ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής πιστεύει στο «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Είναι ενεργή πολίτης και υπέρμαχος της ανανέωσης όπως έλεγε όταν έβαζε υποψηφιότητα μαζί με τον συνδυασμό του συζύγου της στην υποψηφιότητα του για τον Δήμο του Βύρωνα. Μέσα από αυτή την κοινή τους δράση γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2011,όταν ο Υφυπουργός ήταν Δήμαρχος του Βύρωνα, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Η Γιώτα Παναγιωτοπούλου έκανε επάγγελμα αυτό που αγαπάει πιο πολύ από όλα, τη γυμναστική αφού διαθέτει δικό της γυμναστήριο. Η εντυπωσιακή σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά πολύ συχνά μαζί με τον σύζυγό τη μέσα από τα social media μοιράζονται στιγμές από την οικογενειακή τους ζωή αλλά και από τις επαγγελματικές τους δράσεις.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ