ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: "ΔΕΝ ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ Γ@@ΣΑΙ Η ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΜΕ"!


Τις αποδοκιμασίες και τα συνθήματα εναντίον του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θέλησε να σχολιάσει ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, Δημοσθένης Δρούγκας (εκλεγμένος με την παράταξη του Θανάση Πετράκου).

Ειδικότερα, γράφει στην προσωπική του σελίδα ... "Λοιπόν δεν θα αρχίσουμε τώρα να τσακωνόμαστε για το γαμιέσαι ή το κάθαρμα.

Πάρτε μια απόφαση να ξέρουμε τι θα λέμε.

Στην ανάγκη βάλτε τα δύο."

 Πηγή – πληροφορίες: https://www.kalimera-arkadia.gr


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ