ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ ΜΑΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΜΑΙΡΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΝΤΖΗ ΟΜΟΡΦΥΝΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ»

 

Σημείο αναφοράς και συνάντησης το πάρκο του «Πανελληνίου». Πρόσφατα τοποθετήθηκαν και νέα φωτιστικά σώματα, με μέριμνα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, προσφέροντας μία όμορφη εικόνα και αναδεικνύοντας το χώρο που ανακατασκεύασε ο Δήμος Καλαμάτας τα προηγούμενα χρόνια με χορηγία των συντοπιτών μας του ζεύγους Μαίρης και Γιώργου Μαντζή που έχουν καταγωγή και είναι κάτοικοι του Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας. Το σημείο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος, όπου και είχε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Αντιδήμαρχο Σαράντο Μαρινάκη για παρεμβάσεις που έχουν προγραμματιστεί και αφορούν τη λιμενική ζώνη.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://www.kalamata.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ