Η LEROY MERLIN: ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟ


          Στην αγορά της Καλαμάτας εισέρχεται μια ακόμα πολυεθνική εταιρία, η οποία προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες γκάμες προϊόντων για τις κατασκευές, τον κήπο και τη διακόσμηση.

          Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το υποκατάστημα θα στεγαστεί σε κτίριο της Νέας Εισόδου, στο οποίο έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες.

          Η Leroy Merlin γαλλική εταιρεία για τη βελτίωση της κατοικίας. Διαθέτει υποκαταστήματα σε 13 χώρες και είναι μέλος του ομίλου εταιρειών Groupe Adeo.

          Η Leroy Merlin Ελλάδας άνοιξε το πρώτο της κατάστημα τον Μάρτιο 2007 στο εμπορικό πάρκο του διεθνούς αεροδρομίου της Αθήνας. Τον Οκτώβριο 2008 άνοιξε ένα δεύτερο κατάστημα Leroy Merlin στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό πάρκο του Florida Park.  Το Μάρτιο του 2009 ένα τρίτο κατάστημα εγκαινιάστηκε στην Αθήνα, στην οδό Πειραιώς, το 1ο διώροφο κατάστημα. Το τέταρτο κατάστημα Leroy Merlin άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στη Λάρισα στις 5 Νοεμβρίου 2009. Το πέμπτο κατάστημα Leroy Merlin εγκαινιάστηκε στο “δαχτυλίδι” στην Κηφισίας τον Σεπτέμβριο του 2016. Τον Απρίλιο του 2018 άνοιξε το έκτο κατάστημα Leroy Merlin στο κέντρο της πόλης επί της Λ.Βασιλίσσης Σοφίας.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://messiniapress.gr

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ