ΣΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 4Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ “…ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ”


          Ένα περιστατικό που ελέγχεται ήδη από τις αρχές, σκόρπισε ανησυχία σήμερα στην κοινότητα με φόντο και το μήνυμα που εστάλη. Σύμφωνα με ενημέρωση που υπήρξε από τη σχολική μονάδα του 4ου Γυμνασίου της Καλαμάτας προς τους γονείς, ένας με ολοπρόσωπη κουκούλα οδηγώντας ένα αγροτικό παλιό αυτοκίνητο ακολούθησε μια μαθήτρια μέχρι την είσοδο. Αυτό το μήνυμα εστάλη προς τους γονείς:

 

          “ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΘΕΑΘΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΟ (ΜΕ ΣΚΟΥΡΙΕΣ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.

          Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΟΛΟΠΡΟΣΩΠΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

          ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ”.

          Το συγκεκριμένο μήνυμα με το που απεστάλη με τα ανωτέρω γραφόμενα σκόρπισε τον… πανικό, με την Αστυνομία να ενημερώνεται έπειτα και ήδη να ελέγχει το όποιο… περιστατικό.

 


 

Πηγή – πληροφορίες: https://best-tv.gr

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ