45ΧΡΟΝΟΣ ΡΟΜΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ


          Η σύλληψή του έγινε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ οι οποίοι τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω ενώ προσπαθούσε να κλέψει ένα ηλεκτρομπόιλερ από σπίτι της περιοχής.

          Ο 45χρονος  Ρομά εκμεταλλεύτηκε το ότι το σπίτι ήταν κλειστό και παραβίασε την πόρτα για να μπει μέσα και να κλέψει.

          Όμως, φαίνεται ότι χτύπησε ο συναγερμός και έτσι οι αστυνομικοί έσπευσαν και τον έπιασαν πριν ολοκληρώσει την πράξη τουΠηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ