ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΖΑΡΜΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ COVID- 19 ΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ


          Σήμερα, Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021, εντοπίστηκε από τις αρχές ο άτυχος πνευμονολόγος – εντατικολόγος και Διευθυντής Kλινικής Covid -19 στην περιοχή της Καζάρμας Μεσσηνίας.

          Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρόνος Νίκος Γραμματικόπουλος είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή της Καζάρμας Μεσσηνίας, αλλά δεν επέστρεψε, ανησυχώντας έτσι τους οικείους του, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν τις αρχές για τον εντοπισμό του. Δυστυχώς, οι αρχές εντόπισαν τον άτυχο ιατρό νεκρό στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου είχε πάει για κυνήγι. Πιθανολογείται ότι ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια. Ωστόσο, για την ακριβή αιτία θανάτου θα περιμένουμε να πάρουμε απάντηση από την ιατροδικαστική εξέταση.

          Το άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του αξιαγάπητου ιατρού βύθισε στο πένθος και προκάλεσε θλίψη σε ολόκληρη την Μεσσηνία, αλλά και το πανελλήνιο. Ιδίως όμως, βαθιά συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι είναι οι οικείοι του, οι συνάδελφοι του και οι ασθενείς του, για τους οποίους ακατάπαυστα φρόντιζε για την υγεία τους, αφού δεν ήταν μόνο εξαιρετικός ιατρός, αλλά και ένας εξαιρετικός και αρχοντικός άνθρωπος με ευγένεια ψυχής. Όλοι γνωρίζουμε την προσφορά του στην ιατρική επιστήμη και στον άνθρωπο, που σήκωσε στις πλάτες του ως Διευθυντής Κλινικής Covid-19 κατά την πανδημία του κορωνοϊού και που υπηρέτησε την επιστήμη και τον νοσούντα άνθρωπο ακατάπαυστα και με γενναιότητα ψυχής.

          Η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα του χωριού μας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» εκφράζει την οδύνη της και την θλίψη της, εύχεται και προσεύχεται στον μεταστάντα Νίκο, να έχει καλό ταξίδι και η ψύχη του να εύρη παράδεισο.

Στους οικείους του, ο μοναδικός αληθινός Τριαδικός Θεός της Αγάπης, και η Μεγαλόχαρη Παναγία η Βουλκανιώτισσα να τους δίνουν την εξ ύψους υπομονή, παρηγοριά να ζήσουν, να τον θυμούνται.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ