Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ GEORGE WASHINGTON UNIVERSITY

   

          Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης όπου θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Λίγο πριν την αναχώρηση του για την λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος αισθάνθηκε αδιαθεσία, ίσως λόγω της μακράς πτήσης από την Κωνσταντινούπολη στην Ουάσιγκτον.

          Υπογραμμίζεται ότι η υγεία του δεν εμπνέει ανησυχία ενώ η μετάβασή του στο νοσοκομείο έγινε για προληπτικούς λόγους. Σε επικοινωνία με τον ομογενή ιατρό Δρα Τζον Τόμας (Dr. John Thomas), ο οποίος εξετάζει τον Πατριάρχη, είπε ότι «ο Παναγιώτατος είναι καλά, δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Απλώς κουράστηκε λόγω της πολύωρης πτήσης από την Κωνσταντινούπολη στην Ουάσιγκτον χτες (το Σάββατο) και τις εκδηλώσεις που ακολούθησαν μετά την άφιξή του». Είπε ακόμα, πως «κρίναμε σωστό να έλθει ο Παναγιώτατος εδώ να του κάνουμε εξετάσεις» και συμπλήρωσε πως «πρέπει να ξεκουραστεί γιατί το πρόγραμμά του είναι πολύ έντονο».

          Επίσης, σύμφωνα με ενημέρωση από την Ιερά Αρχιεπισκοπή, θα συναντηθεί αύριο με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Αντονι Μπλίνκεν, αν και δεν υπάρχει ακόμη ανακοίνωση από τον Λευκό Οίκο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, «ανάλογα σαφώς και με την εξέλιξη της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου», σημειώνοντας πως είναι βαρύ το πρόγραμμά του.

          Οι ευχές της ενημερωτική σελίδας μας

          Θειοτατε,

          Δεχτείτε τις διάπυρες ευχές μας για συμπαράσταση ως συντακτική ομάδας της ενημερωτικής σελίδας μας των αναγνωστών και φιλών μας αλλά ιδιαιτέρως των ευλαβών κάτοικων του χωριού μας και συντοπιτών μας όπου γης «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» και εκφράζοντας τα αγνά συναισθήματα αγάπης προς το πρόσωπο Σας…!!!

          Ευχόμαστε και προσευχόμαστε για υγεία και έτη πολλά και καλή και γρήγορη ανάρρωση και όλα να είναι περαστικά. 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ