ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΜΙΑ 56ΧΡΟΝΗ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ – ΡΩΜΑΝΟΣ (εικόνες)


          Μακάβριο το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα στην Ε.Ο. Γαργαλιάνοι – Ρωμανός από σύγκρουση νεκροφόρας με Ι.Χ. τύπου βαν.

          Δύο τραυματίες και μια 56χρονη νεκρή που ήταν η οδηγός του ενός οχήματος είναι ο απολογισμός της σύγκρουσης των δύο οχημάτων.

          Η νεκροφόρα κινούνταν με κατεύθυνση προς Πύλο ενώ το Ι.Χ. βγήκε στην Ε.Ο. από παράδρομο.

          Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες για απεγκλωβισμό των εγκλωβισμένων τραυματιών καθώς και ασθενοφόρο και περιπολικά, όπως και επίσης και νεκροφόρα για να παραλάβει από τη νεκροφόρα που ενεπλάκη στο τροχαίο τη σορό νεκρού για να τη μεταφέρει στο τόπο τέλεσης της κηδείας.


Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην ενημερωτική σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ