ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ: ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΞΙΑΡΧΟΣ


          Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ώρες με τις αναρτήσεις που έκανε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Τάσος Ξιαρχό για τα κιλά και τα ρούχα μιας κοπέλας.

          Να σημειωθεί πως πολλοί πολίτες, μεταξύ των οποίων και διάσημοι, κατέκριναν βίντεο που ανέβασε από βραδινή του έξοδο, στο οποίο σχολίαζε μια κοπέλα από διπλανό τραπέζι, για τα κιλά και τα ρούχα της δείχνοντας μάλιστα και το πρόσωπό της. Η κατακριτέα συμπεριφορά του χορογράφου είχε ως αποτέλεσμα να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του στο Instagram.

          Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο χορογράφος βρίσκεται στο Μενίδι και απειλεί να αυτοκτονήσει.

          Το αυτοκίνητό του βρέθηκε κοντά στο σπίτι του

          Δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για το περιστατικό. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη  κινητοποίηση της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πάρει ποσότητα χαπιών και έχει στείλει μηνύματα σε άτομα από το φιλικό περιβάλλον του ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του.

          Νωρίτερα φαίνεται πως η ΕΛ.ΑΣ. τον εντόπισε στο αυτοκίνητό του, του έκανε σήμα να σταματήσει, ωστόσο εκείνος παραβίασε δύο φανάρια και εξαφανίστηκε.

          Η εταιρεία Nescafe ανακοίνωσε πως διακόπτει τη συνεργασία της με τον Ξιαρχό

          Εν τω μεταξύ ξεκίνησε να χάνει και τις συνεργασίες του ο Τάσος Ξιαρχό, με αφορμή την ειρωνική ανάρτηση στο Instagram, με την οποία έκανε μπούλινγκ σε μια κοπέλα, μέσα σε ένα εστιατόριο.

          Τσουνάμι αντιδράσεων προκλήθηκε στο Twitter με hashtag #ξιαρχο -το οποίο είναι πρώτο trend - τόσο από γνωστά πρόσωπα της εγχώριας σόου μπιζ όσο και από απλό κόσμο, με αποτέλεσμα η NESCAFÉ Greece να γνωστοποιεί ότι η μάρκα NESCAFÉ Dolce Gusto δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον χορογράφο.

          Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με λύπη είδαμε την πρόσφατη ανάρτηση του Tάσου Ξιαρχό στα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα. Οι αξίες της μάρκας NESCAFÉ® στηρίζονται στο σεβασμό και στο δικαίωμα της ιδιωτικότητας του κάθε ανθρώπου. H μάρκα NESCAFÉ® Dolce Gusto® δε θα συνεχίσει τη συγκεκριμένη συνεργασία».


Πηγή – πληροφορίες: https://www.zougla.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ