ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


          Δεν ξέρουμε αν κάποιος τα ψάχνει, αλλά νωρίτερα τέσσερα γουρουνάκια έκαναν τη βόλτα τους στην περιοχή του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας και της περιοχής Μπαργιάμαγα. Έτσι και αλλιώς η θέα οικόσιτων ζώων προκαλεί ευχάριστη εντύπωση στον κάτοικο της πόλης, πόσο μάλλον τα συγκεκριμένα, τα οποία φάνηκαν να είναι προσαρμοσμένα στους κανόνες ζωής στην πόλη, αφού η φίλη που μας έστειλε τις φωτογραφίες τα είδε να διασχίζουν προσεκτικά την Κρήτης και να γενικότερα να κινούνται στο δρόμο, ανηφορίζοντας προς του Μπαριάμαγα, σχετικά “συντεταγμένα”.

          Ας ελπίσουμε να βρεθούν ξανά στο χώρο τους χωρίς να ταλαιπωρηθούν και κινδυνεύσουν.

 

Πηγή – πληροφορίες: https://kalamatajournal.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην ενημερωτική σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ