ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


          Μια γυναίκα τραυματίστηκε το βράδυ της Τρίτης ενώ διέσχιζε τον πεζόδρομο της Ιατροπούλου και ειδικότερα το τμήμα από Νέδοντος μέχρι Σιδ. Σταθμού, καθώς σκόνταψε σε σπασμένες πλάκες που υπάρχουν εκεί.

          Στη γυναίκα δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες από καταστηματάρχες της περιοχής, ωστόσο άμεσα θα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση, αφού πρόκειται για κεντρικό σημείο και, μάλιστα, σε έργο που παραδόθηκε πρόσφατα!

 


Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ