Η ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ (εικόνες καταστροφής)


          Εκτεταμένες ζημιές στην πόλη της Κορώνης και στις γύρω περιοχές προκάλεσε το "καθούρι" πού πέρασε σήμερα το βράδυ.

          Άμεση  ήταν η ανταπόκριση  από τα συνεργεία τού Δήμου και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας τού Αστυνομικού τμήματος Κορώνης και το συνεργείο τού ΔΕΔΗΕ.

          Οι εργασίες αποκατάστασης έχουν ήδη αρχίσει και στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου που εστιάζεται το πρόβλημα βρίσκεται και ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος.

          Το φαινόμενο ήταν ισχυρό χωρίς ευτυχώς να  υπάρξει τραυματισμός παρά μόνο σοβαρές υλικές ζημιές το μέγεθος των οποίων διευκρινιστεί τις πρώτες πρωινές ώρες.

          Οι εργασίες θα κρατήσουν καθόλη την διάρκεια της νύχτας.

 

Πηγή – πληροφορίες: Σύλλογος Επαγγελματιών Κορώνης

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ