ΑΓΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ...!!!


          Μετά από καταδίωξη μέσα στους δρόμους του χωριού Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας αστυνομικοί συνέλαβαν τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 11 Νοεμβρίου 2021 έναν ημεδαπό μετά από σφοδρό τρακάρισμα, που ευτυχώς υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

          Οι αστυνομικοί μετά από καταδίωξη τον εντόπισαν στο Πλατύ. Κι όταν τους είδε όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά προσπάθησε να τους κάνει να τον χάσουν οδηγώντας σαν... παλαβός, ώσπου σε έναν δρόμο τράκαρε το αυτοκίνητο, πέφτοντας με αυτό επάνω σε μαντρότοιχο.

          Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κατάσταση στο Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας και στην ευρύτερη περιοχή είναι ανεξέλεγκτη, αφού η παραβατικότητα είναι δίχως όρια, οι κλοπές και οι καταστροφές είναι καθημερινό φαινόμενο και τώρα που πλησιάζει η αρχή της ελαιοκομικής περιόδου θα ενταθεί το κλίμα του φόβου, καθώς θα αυξηθούν οι κλοπές και οι καταστροφές και στην γεωργική παραγωγή με άγνωστα καταστροφικά αποτελέσματα.

          Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά δεν φαίνεται ότι υπάρχει κάποια λύση στον ορίζοντα, ενώ το να κυκλοφορείς στους δρόμους, είτε οδηγώντας, είτε εποχούμενος επί οχήματος είναι άκρως επικίνδυνο, αφού οι Ρομά κάνουν συνεχώς κόντρες και οδηγούν άκρως επικίνδυνα.

          Αυτή την φορά δεν υπήρξαν ευτυχώς θύματα …

την επομένη τι θα γίνει …..;;;;;


 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ