Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΡΟΔΟΥ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΙΣΣΟΣ ΣΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΆΓΙΟ ΕΦΡΑΙΜ


          Ο Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Φιλήμων Μισσός μας ομιλεί στην Ιερά Μονή Αγίου Εφραίμ της Νέας Μάκρης για την περιπέτεια της υγείας του, αλλά και το θαύμα που βίωσε με την εμφάνιση του Αγίου Εφραίμ στο δωμάτιο του νοσοκομείου μετά την εγχείρηση. Η εκπλήρωση του τάματος προς τον Άγιο Εφραίμ από το γέροντα Αθανάσιο Μισσό.

          Συγκλονιστικές στιγμές έζησαν Μοναχές και πιστοί σήμερα Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 στην Ιερά Μονή Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη Αττικής.

          Στην ώρα του Εσπερινού αφίχθη ο γνωστός και αγαπητός Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου Αθανάσιος Μισσός, ο οποίος μόλις πριν λίγες μέρες βγήκε από το νοσοκομείο έπειτα από μια μεγάλη περιπέτεια της υγείας του , για την καλή έκβαση της οποίας προσευχήθηκαν όλοι οι Χριστιανοί σε Ελλάδα και Ομογένεια.

          Ο Γέροντας Αθανάσιος αφού έφθασε στο Μοναστήρι με τη Συνοδεία του, τον υποδέχθηκε η Γερόντισσα της Μονής και μπήκε στον Εσπερινό συμπροσευχόμενος ενώ πλήθη πιστών έσπευσαν να λάβουν την ευλογία του.

          Εξερχόμενος της Ιεράς Μονής, ευχαρίστησε την Γερόντισσα και ομολόγησε πως ήρθε για να εκπληρώσει τάμα στον Άγιο Εφραίμ ενώ προχώρησε και σε μια συνταρακτική αποκάλυψη , πως όταν βρισκόταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση στο Ωνάσειο και πριν την σοβαρή εγχείρηση εις την οποία επεβλήθη, ενώ προσευχόταν αδιάκοπα, επικαλούμενος τον προστάτη του Αρχάγγελο Μιχαήλ και τον Άγιο Τρύφωνα, του εμφανίσθηκε ο Άγιος ΕΦΡΑΙΜ ο θαυματουργός, τον οποίο δεν είχε επικαλεστεί.

          Ο Άγιος ΕΦΡΑΙΜ εμφανίσθηκε στην πόρτα του θαλάμου που βρισκόταν ο Γέροντας Αθανάσιος και ήθελε να σηκωθεί και να τον ακολουθήσει.Πηγή – πληροφορίες: https://www.ekklisiaonline.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ