Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (φωτογραφίες)


          Στο περιοδικό GQ, το οποίο διαθέτει εκατομμύρια αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο, παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη συνέντευξη έχουν τραβηχτεί στη Μεσσηνία, κατά τη διάρκεια των διακοπών του mvp του NBA στην Costa Navarino.

          Η λεζάντα των φωτογραφιών της συνέντευξης του Γιάννη: Giannis Antetokounmpo photographed on the Mediterranean Sea, at Costa Navarino, Greece.

          Οι φωτογραφίες της συνέντευξης:

          Photographs: Arnaud Pyvka
Πηγή – πληροφορίες: gq.com

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην ενημερωτική σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ