ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΈΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΕΑΣ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ


          Δυσάρεστα ξεκίνησε η ημέρα, με έναν γνωστό Καλαματιανό τον Μάκη Κατσουλέα να αφήνει την τελευταία του πνοή το πρωί. Ενώ βρισκόταν σε παραλιακό κατάστημα έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε. Με το που έγινε αυτό αντιληπτό κλήθηκε το ΕΚΑΒ, όμως, δεν είχαν αίσιο τέλος οι προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.

          Σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο κατάστημα με την παρέα του. Σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα και επειδή πέρασε αρκετή ώρα χωρίς να επιστρέψει, τον αναζήτησαν οι υπεύθυνοι της καφετέριας οι οποίοι τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του.

          Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα προκύψουν μετά την διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

 

Πηγή – πληροφορίες: https://best-tv.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ