ΈΚΤΑΚΤΟ: ΣΕ «ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ» ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


          Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει στην ενημερωτική σελίδα μας, μια οικογένεια Ρομα που κατοικεί μέσα στον οικιστικό ιστό του χωριού Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας, θρηνεί την απώλεια ενός μικρού παιδιού που πέθανε αιφνίδια από παθολογικά αίτια.

          Το θλιβερό γεγονός αυτό έχει μαζέψει εκατοντάδες Ρομα, οι οποίοι θρηνούν και με τα οχήματα τους έχουν κλείσει σχεδόν όλους τους δρόμους και πολλοί από αυτούς σε νεαρή ηλικία κάνουν επικίνδυνη οδήγηση και επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα η κατάσταση απόψε να είναι εκρηκτική.

          Όπως μας μεταφέρουν στα πολλά μηνύματα τους οι κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους και την θλίψη τους για τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου, ζητάνε να πρυτανεύσει η λογική και να υπάρξει άμεση αστυνόμευση που σχεδόν είναι ανύπαρκτη στην περιοχή μας αν και έχουν γίνει εγκαίνια για συντονιστικά και πανάκριβες αίθουσες επιχειρήσεων χωρίς κανένα υπαρκτό αποτέλεσμα, αφού στην περιοχή είναι αυξημένη τον τελευταίο καιρό η παραβατικότητα και ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο της ελαιοσυγκομιδή με αποτέλεσμα να καταστρέφονται περιούσιες και η  μικρή αγροτική παράγωγη …!!!

          Η ενημερωτική σελίδα μας εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και στην φυλή των Ρομα και ζητεί να πρυτανεύσει η ηρεμία και η ησυχία. Βέβαια αφουγκράζοντας την αγωνία των κάτοικων ζητεί να υπάρξει άμεσα αστυνόμευση στην περιοχή για να μην υπάρξουν και άλλα προβλήματα με την κατάσταση να εκτροχιάζεται ανεξέλεγκτα.

         Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κηδεία και η ταφή, του άτυχου μικρού Ρομα θα πραγματοποιηθεί στον Αρι Μεσσηνίας


          Η φωτογραφία είναι αρχείου. Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ