ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ‘MOUNT SINAI’ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ


          Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σύμφωνα με ενημέρωση της Αρχιεπισκοπής, αναμενόταν να εισαχθεί στο νοσοκομείο το απόγευμα της Τετάρτης, 3 Νοεμβρίου, για αγγειογραφία, και αξιολόγηση αν θα παραστεί ανάγκη τοποθέτησης στεντ.

          Πληροφορίες του «Ε.Κ.» αναφέρουν ότι αναβάλλεται η αναχώρησή του που είχε ορισθεί για το απόγευμα της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου.

          Εν τω μεταξύ, νωρίτερα είχε εκδοθεί άλλο ανακοινωθέν το οποίο έλεγε τα εξής: «Διά του παρόντος ανακοινούται ότι, επί τη λήξει της επισκέψεώς Του εις Η.Π.Α. και προ της επιστροφής Του εις την εν Φαναρίω έδραν Του, η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος υπεβλήθη εις ιατρικήν εξέτασιν (τσεκ-απ) εις το Νοσοκομείον ‘Mount Sinai’ της Νέας Υόρκης, τα αποτελέσματα της οποίας ήσαν λίαν ικανοποιητικά, διό και ο Παναγιώτατος αναχωρεί αύριον, Τετάρτην, 3ην Νοεμβρίου 2021, μετά της τιμίας συνοδείας Αυτού, δι’ ιδιωτικού αεροσκάφους, εις την Πόλιν, ως είχεν εξ αρχής προγραμματισθή».

          Υπενθυμίζεται ότι ο Πατριάρχης την Κυριακή 24 Οκτωβρίου είχε εισαχθεί σε Νοσοκομείο της Ουάσιγκτον λόγω αδιαθεσίας που αισθάνθηκε από υπερβολική κόπωση, πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα το πρωί 25 Οκτωβρίου και συνέχισε κανονικά την Αποστολική του επίσκεψη παντού.

          Στις 20 Νοεμβρίου 2021 μεταβαίνει στην Ελλάδα όπου θα έχουν προγραμματισθεί από την Εκκλησία της Ελλάδος εκδηλώσεις για την επέτειο των τριάντα χρόνων της Πατριαρχίας του.

   Οι ευχές της ενημερωτική σελίδας μας

          Θειοτατε,

          Δεχτείτε τις διάπυρες ευχές μας για συμπαράσταση ως συντακτική ομάδας της ενημερωτικής σελίδας μας των αναγνωστών και φιλών μας αλλά ιδιαιτέρως των ευλαβών κάτοικων του χωριού μας και συντοπιτών μας όπου γης «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» και εκφράζοντας τα αγνά συναισθήματα αγάπης προς το πρόσωπο Σας…!!!

          Ευχόμαστε και προσευχόμαστε για υγεία και έτη πολλά και καλή και γρήγορη ανάρρωση και όλα να είναι περαστικά.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://www.ekirikas.com

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ