ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 01 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 (πίνακας με τις νέες τιμές)


          Αλλάζουν οι τιμές στα διόδια του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα, καθώς αναπροσαρμόζονται τιμαριθμικά.

          Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, προκύπτουν αυξήσεις σε ορισμένους σταθμούς, ενώ στους υπόλοιπους οι τιμές παραμένουν ίδιες.

          Η ανακοίνωση της εταιρείας Μορέας Α.Ε.:

          «Με βάση τα προβλεπόμενα από τη Σύμβαση Παραχώρησης του Έργου «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο - Σπάρτη» (νόμος 3559/2007, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει), από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου 2021 προς Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 (ώρα 00:00 της 1/1/2022), οι χρεώσεις στους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητοδρόμου αναπροσαρμόζονται τιμαριθμικά για το έτος 2022.

          Από την προαναφερθείσα τιμαριθμική αναπροσαρμογή, και μετά από δύο συνεχή έτη μειώσεων, προκύπτουν μικρές αυξήσεις τιμών σε ορισμένους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων, οι οποίες απεικονίζονται με κόκκινο χρώμα στον παρακάτω πίνακα. Οι υπόλοιπες τιμές (με μαύρο χρώμα) λόγω στρογγύλευσης δεν επηρεάζονται και παραμένουν ίδιες με αυτές του 2021:

          Ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και θα ισχύει για όλους τους μετακινούμενους, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων ηλεκτρονικών πομποδεκτών.» 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ