Η ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟ «ΘΑΡΡΟΣ» ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒΙΛΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ


          Η χθεσινή μέρα ήταν σκληρή. Για το «Θάρρος», για τα πρόσωπα που την αγάπησαν και τα αγάπησε. Δε θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα, αφού στις 2.30 μετά το μεσημέρι η οικογένειά της, οι εργαζόμενοι της εφημερίδας, φίλοι και γνωστοί αποχαιρέτησαν τη συνιδιοκτήτρια του “Θ”, Βίλμα Αποστολάκη.

          Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στη γειτονιά της, στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος, χοροστατούντος του σεβασμιώτατου μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

          Στην τελευταία διαδρομή, πριν από το κοιμητήριο, βρέθηκαν για το τελευταίο αντίο άνθρωποι από όλο το κοινωνικό φάσμα. Βουλευτές, ο δήμαρχος Καλαμάτας, μέλη του επιχειρηματικού και επαγγελματικού κόσμου της πόλης, φίλοι της από το παρελθόν, απλοί άνθρωποι που τη γνώριζαν.

          Με το πέρας της νεκρώσιμης ακολουθίας η Βίλμα Αποστολάκη κατέληξε στο οριστικό της κατάλυμα, που δεν είναι άλλο από την αθέατη πανταχού παρουσία της. Αυτό θα είναι εφεξής η γυναίκα, η μάνα, η σύζυγος, η αδερφή, η θεία, η φίλη.

                   Η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα του χωριού μας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» εκφράζει την οδύνη της και την θλίψη της, εύχεται και προσεύχεται η μεταστάση Βιλμα, να έχει καλό ταξίδι και η ψυχή της να εύρη παράδεισο.

          Στους οικείους της ο μοναδικός αναστηθείς, αληθινός  Τριαδικός Θεός της Αγάπης, ο Αναστημένος Ξυλουργός της Ναζαρέτ, η Μεγαλόχαρη Παναγία η Βουλκανιώτισσα και ο Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος, που είναι έφορος και προστάτης του χωριού μας,  να τους δίνουν την εξ ύψους υπομονή, παρηγοριά να ζήσουν να τον θυμούνται και να έχουν την ευχή της .


 


 

                Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ