Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΗΠΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ


          Μετά τη θετική διάγνωση, ο Οικουμενικός Πατριάρχης επισκέφθηκε κεντρικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις

          Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο «επισκέφτηκε» ο κορωνοϊός, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Πατριαρχείο.

          Σε αυτήν αναφέρεται πως «η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο των τακτικών διαγνωστικών εξετάσεων που πραγματοποιούνται στο Φανάρι, βρέθηκε θετικός στον ιό».

          Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ο Βαρθολομαίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, εμφανίζει ήπια συμπτώματα και η γενικότερη κατάστασή του είναι καλή. Μετά τη θετική διάγνωση επισκέφθηκε κεντρικό Νοσοκομείο της Πόλης για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις.

          «Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαριστεί όλους όσοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση της υγείας του και προτρέπει πατρικώς, για άλλη μία φορά, τους πάντες να ακολουθούν τις συστάσεις των ιατρών και των ειδικών επιστημόνων, καθώς, επίσης, και όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί, να το πράξουν για το καλό το δικό τους και του κοινωνικού συνόλου. Με την ευκαιρία εύχεται σε όλους να έχουν Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ