ΈΡΙΞΑΝ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΑΤΕΣ


          Αναστάτωση επικρατεί στο χωριό Βλάση της Μεσσηνίας, αφότου, όπως έγινε γνωστό, οι κάτοικοι αντίκρισαν νεκρά δεκάδες ζώα.

          Ειδικότερα, πάνω από 15 γάτες είναι νεκρές, καθώς και ένας σκύλος, ενώ δύο ακόμα σκύλοι προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή.

          Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία προκειμένου να βρεθεί ο δράστης της αποτρόπαιης αυτής πράξης.

 

          Φωτογραφία αρχείου


 

 

 

 

 

                Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ