ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΆΓΙΟ ΦΛΩΡΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ (εικόνες)


          Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 8:15 το βράδυ στον Άγιο Φλώρο της Καλαμάτας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στύλο της ΔΕΗ, στη συνέχεια σε μαντρότοιχο και σε δέντρο, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να τυλιχθεί στις φλόγες. Από το σοβαρό αυτό τροχαίο που δεν είναι το πρώτο που καταγράφεται στο συγκεκριμένο σημείο, γλίτωσαν σαν από… θαύμα τα δύο άτομα που κατάφεραν να βγουν από το όχημα λίγο πριν αυτό, τυλιχθεί στις φλόγες.

 
Πηγή – πληροφορίες: https://best-tv.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ