ΔΥΟ (2) ΝΕΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟ


          Θέλουμε ως συντακτική ομάδα να συγχαρούμε, να προβάλουμε και να εκφράσουμε τα ιδιαίτερα συναισθήματα χαράς μας και ικανοποίησης, που νιώθουμε για την επιτυχή απόκτηση των (2) δυο νέων πιστοποιημένων τίτλων εκπαίδευσης, που απέκτησε με βαθμό άριστα ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της έγκυρης ενημερωτικής μας σελίδας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ», ο κ. Βασίλειος Δημ. Γεωργιόπουλος.

          Ο κ. Βασίλειος Δημ. Γεωργιόπουλος παρακολούθησε και συμμετείχε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε (2) δυο από τα πρωτοποριακά δημιουργικά επιτυχημένα και ρηξικέλευθα πιστοποιημένα επιμορφωτικά προγράμματα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που υλοποίησε με ιδιαίτερη φροντίδα και επιτυχία το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως με την ευλογία του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου Β’ και αυτά ήταν:

  α. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΡΟΝΟΙΑΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

          β. ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ.

          Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Βασίλειος Δημ. Γεωργιόπουλος εκπόνησε δυο σημαντικές πλήρεις και εμπεριστατωμένες εργασίες για τα δυο προγράμματα, τα οποία παρακολούθησε και ήταν:

          α. H ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

          και

          β. Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΗΒΟΥ,

                   που κέρδισαν και κέντρισαν το ενδιαφέρον εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων και έλαβαν ευμενή και  κολακευτικά σχόλια και απέσπασαν το άριστα.

          Το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως λειτουργεί με την προεδρία του Μακαριότατου Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου  Β’. Αναπληρωτής Πρόεδρος είναι Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας (& Νόμιμος Εκπρόσωπος του Ι.Π.Ε.).  Ενώ Αν. Διευθυντής είναι Πανοσ. Αρχιμ. Θεολόγος Αλεξανδράκης, υπ. Διδάκτωρ Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ, LLB & LLM, Προϊστάμενος Ι.Ε.Ν. Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων. Ο σκοπός και το έργο του Ιδρύματος είναι η διαρκή και συνεχή εκπαίδευση – επιμόρφωση κληρικών και λαϊκών στελεχών της Ορθόδοξου Εκκλησιάς, ώστε μέσα από καταρτισμένα και εκπαιδευμένα στελέχη η Εκκλησία να αντιμετωπίσει της προκλήσεις των καιρών, αλλά και να βοηθήσει τους ανθρώπους, που χρειάζονται βοήθεια και στήριξη στη σύγχρονη εποχή, που διανύουμε με όλες τις δυσκολίες της. Επίσης η διά βίου εκπαίδευση, κατάρτιση και ποιμαντική επιμόρφωση των Κληρικών, των εκκλησιαστικών υπαλλήλων και των λοιπών στελεχών, στην ποιμαντική, θεολογική και πρακτική κατάρτιση των εκπαιδευόμενων, την εν γένει επιμόρφωση και τη συνεχή ενημέρωσή τους για τις κοινωνικές, πολιτισμικές, τεχνολογικές, θρησκευτικές και πνευματικές εξελίξεις, στην μελέτη, προώθηση και στήριξη της Ορθοδόξου Παραδόσεως και του Ελληνοχριστιανικού πολιτιστικού και πνευματικού πλούτου.

          Όλοι εμείς που κοπιάζουμε και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» και εκφράζοντας τα διάπυρα εκ βάθους καρδιάς συναισθήματα συνεργατών, αρθρογράφων, φίλων, συντοπιτών και ιδιαιτέρως των καλών και εξαίρετων αναγνωστών, που εμπιστεύονται την ενημέρωσή τους στην μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας. Θέλουμε να συγχαρούμε τον κ. Βασίλειο Δημ. Γεωργιόπουλο και να τού ευχηθούμε σ’ αυτόν και στην οικογένειά του να έχουν υγεία, ευτυχία και κάθε καλό, καρποφόρο και ευλογημένο στη ζωή του.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ