ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ 25ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ


          Ένας 25χρονος έχασε τη ζωή του τις νυχτερινές ώρες, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

          Ειδικότερα ήταν γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα, όταν ο 25χρονος επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο στο 5ο χλμ. της δρόμου Μεθώνης - Φοινικούντας, στις Λάμπες, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, που οδηγούσε 69χρονος με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

          Πρόκειται για τον Δημήτρη Σαρδέλη, γιό του πρώην αντιδημάρχου Πύλου - Νέστορος Γιάννη Σαρδέλη.

          Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που διενεργείται για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος θα πραγματοποιηθεί νεκροψία - νεκροτομή.

 

ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ 

Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ