ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΖΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ 3 ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ! (video)


          Την ανάγκη και τη στήριξη των συνανθρώπων τους έχει μια οικογένεια στα Γιαννιτσάνικα της Καλαμάτας, προκειμένου να γίνουν επισκευές στο σπίτι που διαμένει.

          Η οικογένεια έχει 3 μικρά παιδιά και ο πατέρας εδώ και ένα χρόνο έχει υποστεί εγκεφαλικό και δεν μπορεί να εργαστεί.

          Φορείς και ο Δήμος Καλαμάτας φροντίζουν την οικογένεια όσον αφορά σε είδη πρώτης ανάγκης αλλά οι συνθήκες διαβίωσης των παιδιών είναι δύσκολες στο σπίτι που διαμένουν.          Το θέμα ανέδειξε η τηλεόραση «Μεσόγειος».Πηγή – πληροφορίες: https://www.mesogeiostv.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ