ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ… ΚΑΤΕΛΗΞΕ Ο ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ – ΈΠΕΣΕ ΙΧ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΩ – ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ 3 ΝΕΑΡΟΙ


          Σοβαρό τροχαίο με ΙΧ που έπεσε από το γεφύρι του Αγίου Βασιλείου μετά το Ασκληπιείο Κω, στο δρόμο Πλατάνι-Ζιά, σημειώθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι.

          Στο ΙΧ (τζιπ) επέβαιναν τρεις νεαροί και από άγνωστη αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το ΙΧ έπεσε από το γεφύρι (αρκετά ψηλό) στο ποτάμι.

          Με την συνδρομή τις πυροσβεστικής οι τρεις νεαροί απεγκλωβίστηκαν και διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

          Δυστυχώς ο ένας νεαρός κατέληξε.

          Σύμφωνα με πληροφορίες ένας ακόμα είναι σοβαρά κι ο άλλος με αντιμετωπίσιμα τραύματα.

          Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για το αδικοχαμένο παιδί. Δεν υπάρχουν λόγια…

          Ιδιαίτερη προσοχή απ’ όλους μας στους δρόμους αυτές τις μέρες…


Πηγή – πληροφορίες: http://aegeanews.gr/featured/425573/ektakto-epese-ich-apo-gefyri-tou-agiou-vasileiou-meta-asklipieio-sto-ich-epevainan-treis-nearoi

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ