ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΜΕ 72.000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 175.00 ΕΥΡΩ - ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΝΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Υπογραφές συμβάσεων για έργα στη Μεσσηνία

          Τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 αναμένεται να υπογραφεί από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα το συμφωνητικό για το προϋπολογισμού 20 εκ. ευρώ έργο βελτίωσης του δρόμου Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι.

          Εξάλλου, όπως δήλωσε χθες ο Περιφερειάρχης, μέσα στις επόμενες ημέρες ξεκινούν και οι εργασίες βελτίωσης στο δρόμο Μεσσήνη – Εύα – Λάμπαινα, έργο προϋπολογισμού 8,7 εκ. ευρώ.

          Χθες το πρωί ο κ. Νίκας υπέγραψε συμβάσεις για τα εξής:

          1) Επιπλέον χρηματοδότηση του γηπέδου στο Πλατύ με 72.000 ευρώ. Το γήπεδο θα παραδοθεί το Πάσχα.

          2) Εργολαβία συντήρησης τεχνικών έργων και αντιμετώπισης κατολισθήσεων στους Δήμους Τριφυλίας και Μεσσήνης, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

          3) Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου της εκκλησίας του Αγίου Νικήτα στο βυζαντινό μοναστήρι του Σελλά. Το έργο έχει προϋπολογισμό 245.000 ευρώ.

          4) Επισκευή της εκκλησίας των Αγίων Θεοδώρων στο Κατσαρού που είχε υποστεί ζημιές από σεισμό το 2011.

          5) Πλατεία στο Δήμο Οιχαλίας.

          6) Το μοναστήρι της Μικρομάνης που είναι μετόχι της Αγίας Λαύρας.

          7) Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για τη λειτουργία Γεωργικού Σχολείου.

          Νωρίτερα χθες το πρωί ο κ. Νίκας προήδρευσε σε σύσκεψη με αντικείμενο την αναδιάρθρωση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Μεσσηνίας, ενώ είχε και συνεργασία με τον χωρικό και τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ