ΈΚΤΑΚΤΟ: ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

    

          Σύμφωνα με δημοσίευμα του Εκκλησιαστικό πρακτορείο ειδήσεων «Orthodoxia.Online» είναι Θετικός στον κορωνοϊό και ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας.

          Στο πλαίσιο του τακτικού προληπτικού ελέγχου με rapid test, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος βρέθηκε θετικός στον Covid-19.Ο Σεβασμιώτατος θα παραμείνει σε καραντίνα πέντε ημερών στην οικία του. Ως εκ τούτου, αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες υποχρεώσεις του.

          Να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης έχει εμβολιαστεί και με τις τρείς δόσεις του εμβολίου και είναι ασυμπτωματικός.

          Η ανεξάρτητη έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας «ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ», εκφράζοντας  και τα συναισθήματα της συντακτικής ομάδας, των αναγνωστών της, των φιλών της και των συντοπιτών της, θέλει να εκφράσει στον αγαπητό μας ποιμενάρχη συναισθήματα συμπαράστασης και σεβασμού, με τις θερμότατες ευχές και προσευχές στην υπεραγία Θεοτόκο και στον  προστάτη και έφορο του χωριού μας Άγιο Γεώργιο, για γρήγορη ανάρρωση και όλα να είναι  περαστικά…!!!  

 


Πηγή – πληροφορίες: https://orthodoxia1.home.blog

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ