ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ: ΘΑ ΕΙΜΑΙ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ


          Στην Καλαμάτα βρέθηκε την Κυριακή ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, μιλώντας σε συγκέντρωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου «REX» για το νέο του κόμμα.

          Κατά την ομιλία του εξαπέλυσε επιθέσεις για τα κόμματα που κυβέρνησαν μετά τη μεταπολίτευση, ενώ ζήτησε από τον κόσμο, ανεξαρτήτως ιδεολογίας ή κομματικής τοποθέτησης, να στραφεί στην Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση, προκειμένου ο ίδιος με τους συνεργάτες του να μπορέσουν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα του ελληνικού λαού, αλλά και τα δίκαια εθνικά ζητήματα της χώρας, προβλέποντας ωστόσο “άσχημες επιπτώσεις”.

          Μιλώντας, μεταξύ άλλων, για το Μακεδονικό, ανέφερε ότι άλλες χώρες αντιστάθηκαν, ενώ η Ελλάδα όχι, κάτι που αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει στοιχειώδης έννοια πατριωτισμού και εθνικού συμφέροντος.

Αναφερόμενος στους πλειστηριασμούς, σημείωσε πως        όσο περνά ο καιρός θα αυξάνονται, κάτι που χαρακτήρισε ως έγκλημα που πρέπει να σταματήσει.

          Κλείνοντας την ομιλία του δήλωσε ότι το κόμμα του θα είναι «παρών» στις εκλογές, όποτε αυτές και αν γίνουν.

          Δίπλα του βρισκόταν από τη Δημοκρατική Αναγέννηση ο κ. Θεόδωρος Παντούλας, αφού τα δύο κόμματα συνεργάζονται και θα  διεκδικήσουν την είσοδό τους στη Βουλή.

          Στο χαιρετισμό του ο κ. Παντούλας μίλησε  για ξεπούλημα της χώρας όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ανέφερε ότι δεν υφίσταται αντιπολίτευση και είναι επιτακτική ανάγκη το κόμμα του να εισέλθει στη Βουλή για να υπάρξει αντίσταση.
Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ