ΜΕΓΑΛΗ ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΟΥ κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ


          Γενναία δωρεά από τον Ποιμενάρχη Καρπάθου, Μητροπολίτη κ. Αμβρόσιο, στην Πυροσβεστική!

          Δωρεά 10.000 ευρώ προς το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρπάθου πραγματοποίησε η Μητρόπολη Καρπάθου με σκοπό την αγορά μιας διασωστικής συσκευής που θα χρησιμοποιηθεί στις περιπτώσεις τροχαίων. Ειδικότερα πρόκειται για έναν διαστολέα μετάλλων αυτοκινήτου ο οποίος διαθέτει “σαγόνια” και μπορεί να “δαγκώσει” τα αντικείμενα. 

          Έχει πλεονέκτημα το σχετικά χαμηλό βάρος του αλλά διαθέτει τεράστια δύναμη ώστε να μπορεί να ανοίγει τις λαμαρίνες σα να είναι φύλλα χαρτιού για τυχόν απεγκλωβίσεις.

          Το αίτημα για την αγορά μιας διασωστικής συσκευής έγινε από τον διοικητή ΠΥ Καρπάθου, Πυραγό κ. Δημήτρη Αιβάτογλου και πρέπει να σημειώσουμε ότι η αντίδραση του Ποιμενάρχη της Καρπάθου, Μητροπολίτη κ. Αμβροσίου, ήταν κυριολεκτικά Άμεση!

          Τα χρήματα, 10.000 ευρώ δόθηκαν και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο προχώρησε στην παραγγελία του σωτήριου εργαλείου και η Κάρπαθος το περιμένει.

          Να σημειώσουμε επίσης ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο Μητροπολίτης Καρπάθου κ. Αμβρόσιος έδωσε και από 1.000 ευρώ σε κάθε Ναό της Μητρόπολης για τις ανάγκες των απόρων συμπολιτών μας.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://www.karpathiakanea.gr


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ