ΈΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


          Τη Βασιλόπιτά του έκοψε χθες βράδυ, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, πριν την έναρξη της 3ης/2022 συνεδρίασής του, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, αφού την ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ι.Μ. Αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά.

          Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας, ευχήθηκε υγεία, πρόοδο, ευημερία και λήξη της πανδημίας «για να ξαναβρούμε τη ζωή μας, την ελπίδα και τη χαρά». Ο κ. Χρυσόστομος τόνισε ιδιαίτερα ότι πρέπει να καλλιεργήσουμε πνεύμα ενότητας «διότι μόνον έτσι ξεπερνάμε τα προβλήματα».

          Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά κατά την οποία να ξεπεραστεί η πανδημία και οι συνέπειές της ώστε να επανέλθει η κανονικότητα. Χαρακτήρισε το 2022 «πρόκληση για την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου», επισημαίνοντας ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας η Καλαμάτα άντεξε και αντέχει. «Παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία, ο Δήμος Καλαμάτας δεν έμεινε πίσω αλλά προχώρησε αναπτυξιακά», είπε τέλος ο Δήμαρχος.

          Ευχές για τη νέα χρονιά έδωσαν ο Πρόεδρος του Σώματος Δημήτριος Πολίτης και οι Επικεφαλής όλων των παρατάξεων.

          Το φλουρί έτυχε στη δημοτική σύμβουλο Μαρία Μαλαπάνη. Από την ηλεκτρονική κλήρωση, τυχεροί του «ψηφιακού φλουριού» αναδείχτηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άμμου Ιωάννης Σταθόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλειος Κανάκης. 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ