ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ…;;; - ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ....;;;


          Η προσθήκη του Ανδρέα Καραγιάννη θα είναι η σημαντικότερη στον ανασχηματισμό του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Κυριακή.

          Στην παράταξη στην οποία ανήκει παραδοσιακά φαίνεται ότι επιστρέφει ο Ανδρέας Καραγιάννης, καθώς αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα Αντιδημάρχου.

          Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο κ. Καραγιάννης, ο οποίος την τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο είναι Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Βασίλη Τζαμουράνη, αναμένεται να ανεξαρτητοποιηθεί και ακολούθως να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

          Με τον τρόπο αυτό ο κ. Καραγιάννης επιστρέφει στην παράταξη που έχει υπηρετήσει κατά το παρελθόν, ενώ παράλληλα η δημοτική αρχή του κ. Βασιλόπουλου προσθέτει στις δυνάμεις της ένα εξαιρετικά έμπειρο και ικανό στέλεχος.

          Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες για τον κ. Καραγιάννη δεν επιβεβαιώνονται από τη δημοτική αρχή, δεδομένου ότι ο Δήμαρχος Καλαμάτας κρατά κλειστά τα χαρτιά του και αποφεύγει κάθε συζήτηση που αφορά τις επερχόμενες αλλαγές.

          Οι υπόλοιπες αλλαγές

          Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες ο ανασχηματισμός στο Δήμο Καλαμάτας αναμένεται να σηματοδοτήσει το «άνοιγμα» τις δημοτικής αρχής και σε άλλες δυνάμεις, καθώς εκτός από την αξιοποίηση του κ. Καραγιάννη αναμένεται να αναλάβουν καθήκοντα και άλλα πρόσωπα, τα οποία δεν ανήκουν μέχρι σήμερα στην πλειοψηφία, όπως η δικηγόρος Μαρία Αγγελή.

          Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναμένεται να παραμείνει ο Δημήτρης Πολίτης, του οποίου η θητεία κρίνεται επιτυχημένη.

 


Πηγή – πληροφορίες:  https://messiniapress.gr


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ