Η ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΤΗΣ…;;;


          Με ένα καθρεφτάκι πήγε την Παρασκευή το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας η Μαρία Οικονομάκου και το ακούμπησε στο έδρανό της. Κάποιοι απόρρησαν, κάποιοι άλλοι όμως κατάλαβαν αμέσως ότι η Μαρία Οικονομάκου βρήκε έναν δηκτικό τρόπο για να απαντήσει στον Δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο…

          Την περασμένη Κυριακή, μετά την ανακοίνωση των Αντιδημάρχων, η Μαρία Οικονομάκου με γραπτό σχόλιό της έδωσε “συγχαρητήρια” στο δήμαρχο, σημειώνοντας καυστικά ότι όρισε Αντιδημάρχους συμβούλους που εκλέχτηκαν με άλλα ψηφοδέλτια γιατί τους θεωρεί ικανότερους από τους συμβούλους του δικού του συνδυασμού.

          Ο Δήμαρχος απάντησε την επομένη λέγοντας ότι τα συγχαρητήρια είναι καλοδεχούμενα, συμβουλεύοντας όμως αυτούς που του τα έδωσαν, δηλαδή την Μαρία Οικονομάκου, να “είναι λίγο φειδωλοί όμως, γιατί μπορεί να χρειαστεί στο μέλλον να μας δώσουν και άλλα  συγχαρητήρια για επιλογές και επιτυχίες μας”.

          Επιπλέον ο Δήμαρχος τόνισε ότι “για κάποια σχόλια και χαρακτηρισμούς που με θλίψη ακούσαμε τις προηγούμενες μέρες θα προτείνω ο καθένας να κοιταχτεί στον καθρέφτη του, γιατί στην τοπική κοινωνία όλοι γνωριζόμαστε”.

          Η Μαρία Οικονομάκου ανταπάντησε λοιπόν στο δήμαρχο, πηγαίνοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο με το καθρεφτάκι της και λέγοντας συγκεκριμένα: “Έφερα το καθρεφτάκι μου γιατί μπορώ να κοιτάζομαι σε αυτό χωρίς να ντρέπομαι”.

          Ο Δήμαρχος απέφυγε να δώσει συνέχεια…

 


Πηγή – πληροφορίες: https://kalamatajournal.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ