ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ: «ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ – Γ@*% ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ» (VIDEO)


          Την οργισμένη αντίδραση δημοτικού συμβούλου του Δήμου Σπάρτης προκάλεσε η υπερψήφιση του τεχνικού προγράμματος του 2022 του Δήμου Σπάρτης με μόνο 9 «ναι» έναντι 25 «όχι».

          Συγκεκριμένα, ο κ. Καλομοίρης Αντώνης ο οποίος είχε κατέβει στις εκλογές με τη Λαϊκή Συσπείρωση, εξοργίστηκε κατά τη διαδικτυακή συνεδρίαση και ψηφοφορία του δημοτικού συμβουλίου, όταν άκουσε την πρόεδρο του ΔΣ, Ελένη Δαράκη, να ανακοινώνει πως το τεχνικό πρόγραμμα περνάει κατά πλειοψηφία με… 9 «ναι» και 25 «όχι».

          Η αντίδραση του Αντώνη Καλομοίρη ήταν άμεση: «Και πώς περνάει ρε παιδιά; Το 9 είναι μεγαλύτερο από το 25 ρε παιδιά; Τι δια…; Έχω πάει σχολείο!» είπε εν εξάλλω καταστάσει. Και συνέχισε λέγοντας: «Ούτε ο Παπαδόπουλος ρε παιδιά. Γ%#& τον Μητσοτάκη».

          «Δια της ατόπου απαγωγής κύριε συνάδερφε», του απαντά ο Δημήτριος Αποστολάκος.Πηγή – πληροφορίες: https://tvxs.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ