ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ – Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΗΡΘΕ 14 ΩΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ


          Ακόμα ένα τροχαίο με εγκατάλειψη, αυτή τη φορά στην Καλαμάτα. Ο ασυνείδητος οδηγός εντοπίστηκε τελικά και συνελήφθη…

          Παρέσυρε και εγκατέλειψε τον άτυχο οδηγό του δικύκλου και αμέσως μετά πάτησε γκάζι και χάθηκε στα στενά της πόλης. Οι έρευνες απέδωσαν τελικά το πρωί. Όταν ο οδηγός εντοπίστηκε και συνελήφθη για το τροχαίο που προκάλεσε στην Καλαμάτα.

          Το τροχαίο ατύχημα συνέβη χθες βράδυ (05-02-2022), στην περιοχή του δημαρχείου στην Καλαμάτα, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή.

          Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον τραυματισμένο οδηγό του δικύκλου και έπειτα από κινητοποίηση της Αστυνομίας σήμερα το πρωί εντοπίστηκε και συνελήφθη.

 


Πηγή – πληροφορίες: tharrosnews.gr,

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ