ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2022 ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ


          «Να φορέσουμε το καλύτερο χαμόγελό μας, έστω και κάτω από τη μάσκα» για να γιορτάσουμε τις Απόκριες. Με αυτό το μήνυμα έκλεισε ο Δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, την αναφορά του στις πλούσιες αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνουν φέτος ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. Φάρις.

          Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο, σήμερα Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022, ο κ. Βασιλόπουλος ανέφερε: «Με σκοπό να προσφέρουμε χαρά σε μικρούς και μεγάλους, κάτι άλλωστε που το έχουμε ανάγκη μετά από δύο χρόνια περιορισμών και υγειονομικής κρίσης, έχουμε αποφασίσει μια σειρά εκδηλώσεων, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα για μικρούς και μεγάλους στην πόλη και τα χωριά.

          Θα θέλαμε άλλα πράγματα, όπως να πραγματοποιήσουμε την κεντρική μας καρναβαλική παρέλαση, όμως οι συνθήκες δεν μας το επιτρέπουν. Για το λόγο αυτό συνεργαστήκαμε με φορείς, συλλόγους και επιχειρηματίες για να δώσουμε στην πόλη μας χρώμα, ζωντάνια, όμορφες στιγμές.

          Άλλωστε, ενημερωνόμαστε ότι η Καλαμάτα μας θα βρεθεί στο επίκεντρο τις Αποκριές και θα έχουμε μεγάλη επισκεψιμότητα, γι’ αυτό κι εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

          Ξεκινάμε λοιπόν από την Τσικνοπέμπτη και το Σαββατοκύριακο με σημαντικές εκδηλώσεις με κορύφωση το επόμενο Τετραήμερο, Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή και Δευτέρα με όλες τις εκδηλώσεις που έχουμε προγραμματίσει. Όλες οι εκδηλώσεις τονίζω ότι είναι αποτέλεσμα συνεργασίας, με τους επιχειρηματίες, με συλλόγους και με φορείς και γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι και βέβαιοι ότι θα πάνε καλά όλα.

          Όμως, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε πλέον εκπαιδευτεί όλοι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να προστατέψουμε τους αυτούς μας και τους γύρω μας. Θα το πράξουμε εμείς, θα το πράξουν οι επαγγελματίες και οι πολίτες για να πάνε όλα καλά.             

          Να φορέσουμε λοιπόν το καλύτερο χαμόγελό μας, έστω και κάτω από τη μάσκα. Καλές Αποκριές!».

          Ο Πρόεδρος της Φάρις, Παντελής Δρούγας υπενθύμισε ότι «πριν από δύο χρόνια φτάσαμε στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό», εξηγώντας ότι λόγω της υγειονομικής κρίσης, ενώ πραγματοποιήθηκε το Παιδικό Καρναβάλι, στη συνέχεια, λόγω των περιορισμών, ακυρώθηκαν τα πάντα μέχρι σήμερα. «Ευελπιστώ ότι από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι για όλους καλύτερα και σταθερά να επανέλθουμε στην κανονικότητα», σημείωσε ο κ. Δρούγας ευχόμενος «Καλές Απόκριες σε όλους».

          Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής «Καλαματιανό Καρναβάλι» η Πρόεδρός της Κέλλυ Φερέτου τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες και τα δύο χρόνια διακοπής των εκδηλώσεων, «εμείς προσπαθούμε να δώσουμε χαρά σε όλους τους φίλους του Καλαματιανού Καρναβαλιού και στους επισκέπτες της πόλης». Ανέφερε ότι, δυστυχώς, η καρναβαλική παρέλαση δεν μπορεί να γίνει εφέτος κι έτσι αποφασίστηκε η πραγματοποίηση σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, στην πόλη και στις Κοινότητες. Στη συνέχεια ανέφερε ότι αναμένεται η ΚΥΑ που, πιθανότατα, θα αλλάξει την Δευτέρα για να δουν οι διοργανωτές αν γίνουν κάποιες παραπάνω δράσεις ή θα αλλάξουν τους χώρους κάποιων εκδηλώσεων.      

          Αναφερόμενη στην εκδήλωση με τον Μάγο SANKARA που, σύμφωνα με το πρόγραμμα θα γινόταν το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στην Κεντρική Πλατεία, επειδή εντάσσεται στις απαγορεύσεις, θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Πάρκο Σιδηροδρόμων με είσοδο μόνο για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες και με self test για τα παιδιά.    

          Για την επόμενη ημέρα Κυριακή που περιλαμβάνει κατασκευή χαρταετού, σε περίπτωση που δεν το επιτρέψει ο καιρός θα γίνει στην Κεντρική Αγορά. Τέλος η κυρία Φερέτου υπενθύμισε ότι γίνονται εκδηλώσεις και στις Τοπικές Κοινότητες που πρέπει ο καθένας να επισκεφθεί.

          Τόσο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης Νίκος Μαλαπέτσας όσο και ο εκπρόσωπος των επαγγελματιών του Ιστορικού Κέντρου Γιάννης Λαμπρόπουλος σημείωσαν ότι οι εκδηλώσεις έχουν στόχο να προσφέρουν ψυχαγωγία και χαμόγελο στον κόσμο, να φέρουν κόσμο στην Καλαμάτα και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να πετύχουμε το καλύτερο.

          ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ EΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2022 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ (χώρος πατινάζ)

12:00  Μάγος SANKARA - Show

ΚΥΡΙΑΚΗ  27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

11:00 Κατασκευή Χαρταετού από το 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Καλαμάτας

Παραδοσιακό Γαϊτανάκι από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (Τοπικό Τμήμα Καλαμάτας) και τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας. Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα μεταφερθεί στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας – χώρος Βιολογικών Προϊόντων.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ

19:00 - 21:00 «Μουσικός περίπατος στους ρυθμούς του Καρναβαλιού» με την «Μπάντα Κουράγιο»

(Υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Μουνδρουλέα)

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ/ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

21:00 - 23:00 Rock and Roll με τους Blues Escape

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ/ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

19:00 - 21:00  «Μουσικός περίπατος στους ρυθμούς του καρναβαλιού» με την «Μπάντα Κουράγιο»

(Υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Μουνδρουλέα)

20:00 - 22:00 Βραδιά σε Latin ρυθμούς με τους «Sipan»

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ /  ΠΑΤΙΝΑΖ

12:00 Παραδοσιακή μακαρονάδα από τη  Λαογραφική Ένωση Μεσσηνίας & Πολιτιστικούς Συλλόγους 

ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΣ.  ΓΕΩΡΓΙΟΥ

19:00 Συναυλία με το συγκρότημα “ONIRAMA”

Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας / Πεζόδρομος Αμφείας

22:00 Street Party

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: ΔΙΟΚΛΗΣ Α. Ε , ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Σ.Ε.Ο, ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΑΜΦΕΙΑΣ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (NUMB TATTOO STUDIO, ΚΟΥΝΙΕΣ CAFÉ BAR, MAMA’S SWEET HOUSE, ROUTE 66, ΛΟΥΦΑ ΜΕΖΕΔΟΤΕΧΝΕΙΟ, ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΟΠΟΤΕΙΟ, RODANTHOS ROCK BAR, KYTTARO ROCK BAR, NOTOS BEER HOUSE, JA JIKI GREEK FOOD, JENNYS ATELIE, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΡΕΠΑΣ, ΠΡΑΛΙΝΑ JUNIOR), ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΒΕΡΓΑΣ, Μ. ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ, ΝΕΔΟΥΣΑΣ, ΚΑΛΑΜΙΟΥ, ΛΑΙΪΚΩΝ, ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ, ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ, ΑΡΙΟΣ, ΑΡΧ.ΜΕΣΣΗΝΗΣ, ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΠΥΛΑ, ΕΛΛΗΝΟΜΝΗΜΟΝΕΣ

ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ  24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 

Αλώνια   Δ.Ε. Άριος

12:00 Παραδοσιακά Εδέσματα

Ανεμόμυλος  Δ.Ε. Άριος

11:00 Παραδοσιακά Εδέσματα

Άνθεια  Δ.Ε. Θουρίας  Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΙΑΣ»

18:00 Λιώσιμο Παστού

KΥΡΙΑΚΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Κάτω Καρβέλι Δ.Ε. Καλαμάτας

12:00 Φωτιές και Παραδοσιακά Εδέσματα

Λαδά Δ.Ε. Καλαμάτας / Πλατεία

12:00 Παραδοσιακά Εδέσματα

Ασπρόχωμα Δ.Ε. Καλαμάτας / Γήπεδο Μπάσκετ

11:00 Παραδοσιακά Εδέσματα - Λιώσιμο Παστού

Αντικάλαμος  Δ.Ε. Καλαμάτας / Κοινοτικό Γραφείο

11:00 Λιώσιμο Παστού

Βελανιδιά Δ.Ε. Αρφαρών

12:00 Λιώσιμο Παστού

ΣΑΒΒΑΤΟ  5 ΜΑΡΤΙΟΥ

Αρτεμισία  Δ.Ε. Καλαμάτας / Πλατεία

18:00 Παραδοσιακά Εδέσματα  

ΚΥΡΙΑΚΗ  6 ΜΑΡΤΙΟΥ

Αλαγονία Δ.Ε. Καλαμάτας

20:00 Αποκριάτικα Τοπικά Δρώμενα με Παραδοσιακά Εδέσματα

{Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  με μηδενικά απορρίμματα - Zero Waste}

Νέδουσα  Δ.Ε. Καλαμάτας

18:00 Παραδοσιακά Εδέσματα

Λέϊκα Δ.Ε. Καλαμάτας / Πλατεία

19:00 Παραδοσιακή Μακαρονάδα

Σπερχογεία Δ.Ε. Καλαμάτας / Πλατεία

19:00 Φωτιές - Παραδοσιακή Μακαρονάδα

Ασπρόχωμα Δ.Ε. Καλαμάτας / Καλάμι

12:00 Παραδοσιακά Εδέσματα

Άρις Δ.Ε. Άριος / Πλατεία

18:00 Παραδοσιακή Mακαρονάδα

Αρφαρά Δ.Ε. Αρφαρών / Κοινοτικό Γραφείο

19:00 Φωτιές - Παραδοσιακή Μακαρονάδα

Άγιος Φλώρος  Δ.Ε. Αρφαρών

19:00 Αποκριάτικη Συνάντηση με Παραδοσιακά Εδέσματα

          Πλατύ Δ.Ε. Αρφαρών / Πλατεία 

          19:00 Φωτιές - Παραδοσιακή Μακαρονάδα

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ  7  ΜΑΡΤΙΟΥ

Νέδουσα Δ.Ε. Καλαμάτας / Δρώμενο Ευετηρίας

10:00 Αγερμός

12:00 Δρώμενα

Βέργα Δ.Ε. Καλαμάτας / Πάρκο Αλμυρού

12:00 Κούλουμα

M. Μαντίνεια Δ.Ε. Καλαμάτας / Δημοτικό Σχολείο

11:00 Κούλουμα – Πέταγμα Χαρταετού

Θουρία  Δ.Ε. Θουρίας / Σταθμός Θουρίας

11:30 Κούλουμα

Μικρομάνη Δ.Ε. Θουρίας / Πλατεία

11:00 Κούλουμα

Αιθαία Δ.Ε. Θουρίας / Πλατεία

18:00 Κούλουμα - Παραδοσιακά Εδέσματα

Άρις Δ.Ε. Άριος / Πλατεία

11:00 Κούλουμα

Αριοχώρι Δ.Ε. Άριος / Δημοτικό Πάρκο Αριοχωρίου

11:00 Κούλουμα

Αρφαρά Δ.Ε. Αρφαρών / Πλατεία

11:00 Κούλουμα

Αγριλος Δ.Ε. Αρφαρών / Πλατεία

10:00 Κούλουμα

ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΓ. ΦΛΩΡΟΥ, ΑΓΡΙΛΟΥ, ΑΙΘΑΙΑΣ , ΑΛΑΓΟΝΙΑΣ & ΟΡΕΙΝΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΑΫΓΕΤΟΥ, ΑΛΩΝΙΩΝ, ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥ, ΑΝΘΕΙΑΣ, ΑΝΤΙΚΑΛΑΜΟΥ, ΑΡΙΟΣ & Α.Γ.Μ.Σ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΡΙΟΣ ,  ΑΡΙΟΧΩΡΙΟΥ, ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΣ, ΑΡΦΑΡΩΝ, ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ» & ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΑΛΑΜΙΟΥ, ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ, ΒΕΡΓΑΣ, ΘΟΥΡΙΑΣ, ΚΑΡΒΕΛΙΟΥ, ΛΑΔΑ, ΛΑΙΪΚΩΝ «H ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ», ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ, ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ, ΝΕΔΟΥΣΑΙΩΝ, ΠΛΑΤΕΟΣ, ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ.

* Οι εκδηλώσεις Δήμου Καλαμάτας  σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους θα πραγματοποιηθούν   σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

* Η ημερομηνία και ο χώρος πραγματοποίησης ορισμένων δράσεων – εκδηλώσεων του προγράμματος ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω των υγειονομικών συνθηκών της πανδημίας. 

Αρχείο

Φόρμα επικοινωνίας

Αποστολή

Labels

12Ο ΠΕΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 1821 1940 2022 5G 77 ΜΕ 9ο ΣΠ ΑΓΓΛΙΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΓΙΟΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΑΕΙ ΑΕΚ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΡ. ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΙ ΑΙΓΑΙΟ ΑΙΓΙΟ ΑΙΜΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΛΟΓΑ ΙΠΠΟΙ ΑΛΩΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΛΩΝΙΣΜΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΝΔΑΝΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΚΡΙΑ αρ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΡΗΣ ΓΑΛΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΡΝΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΡΦΑΡΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΡΧΙΜ. ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΑΠ. ΒΑΔΡΑΧΑΝΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΛΥΡΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΚΟΛΑΡΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΙΩΖΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΒΙΑΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΥΛΚΑΝΟΣ ΒΡΟΜΩΒΡΥΣΗ ΒΡΥΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΥΜΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΥΧΤΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΒΑΣ ΓΛΥΚΑ ΓΟΕΒ ΓΡΙΠΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΔΕΗ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ΔΕΣΥΛΛΑ ΔΕΥΑΚ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΆΡΘΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΡΑ ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΑΑΣ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΡΕΥΝΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ - ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΕΚΑΒ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ - ΒΙΟΙ ΑΓΙΩΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΛΙΣΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΛΛΗΝΟΜΝΗΜΟΝΕΣ ΕΜΑΚ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΜΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΟΚΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΝΩΜΗΣ – ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΥΑΝ ΕΡΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΕΥΧΕΣ ΕΦΟΡΙΑ ζ ΖΕΛΕΝΣΚΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΉΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΈΘΙΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΠΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΡΙΣΜΑ ΘΕΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΛΙΨΗ ΘΟΥΡΙΑ ΙΑΠΩΝΙΑ ΙΑΤΡΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΟΥΛΚΑΝΟΥ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΔΗΜΙΟΒΑΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΙΩΗΛ ιερο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΛΑΤΕΩΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΙΘΩΜΗ ΙΜΒΡΟΣ ΙΠΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ ΙΡΑΝ ΙΣΘΜΟΣ ΙΣΛΑΜ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΚΑΝΑΔΑΣ ΚΑΡΑΓΑΤΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΡΒΕΛΙ ΚΑΡΕΛΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΚΕΝΕΝΤΙ ΚΗΔΕΙΑ ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΙΕΒΟ ΚΙΝΑ ΚΙΝΑΛ ΚΚΕ ΚΛΟΠΕΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΟΡΕΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΟΥΤΣΑΒΙΤΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΚΡΑΣΙ ΚΡΗΤΗ ΚΤΕΛ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΝΗΓΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΚΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΛΑΔΑ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΛΑΜΠΡΟΣ Κ. ΣΚΟΝΤΖΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΛΕΝΙΝ ΛΗΜΝΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΛΙΜΝΗ ΛΟΑΤΚΙ ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΔΑΜ ΓΚΡΟΓΚΟΥ ΜΑΣΚΑ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΜΑΥΡΟΖΟΥΜΕΝΑ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΜΕΡΑ25 ΜΕΡΚΕΛ ΜΕΣΣΗΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΞΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΚΟΥΡΑ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΟΣΧΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΥΚΟΝΟΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑ ΡΩΜΗ ΝΕΑ ΡΩΜΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΕΑ ΣΚΗΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΝΕΔΟΥΣΑ ΝΕΚΡΟΙ ΝΕΡΟ ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΥΧΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΜΑ ΟΔΥΝΗ ΟΘΩΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΟΙΧΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΠΚΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΟΣΕ ΟΣΦΠ ΟΤΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΑΚΟΕ ΠΑΜΙΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΥΛΚΑΝΙΩΤΙΣΣΑ ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΥΡΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΠΑΟ ΠΑΟΚ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΟΥΚΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΧΑ ΠΑΤΡΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΕΝΘΟΣ ΠΕΡΣΙΑ ΠΕΤΑΛΙΔΙ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΠΕΥΚΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΙΠΙΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΛΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟΣ πολι ΠΟΛΙΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ ΠΟΝΟΣ ΠΟΡΝΗ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΤΟ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΤΥΧΙΟ ΠΤΩΧΟΣ ΠΥΛΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΡΩΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΑΜΟΣ ΣΔΟΕ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΡΒΙΑ ΣΚΑΛΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΣΤΑΣΙΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΣΤΟΥΠΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΥΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΠΑΘΗ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΤΑΜΠΑΡΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΙ ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΤΖΑΚΙΑ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ ΤΖΟΥΜΗΣ ΤΗΝΟΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΕΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΡΑΝΟΥΛΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΣΑΚΩΝΑ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΓΕΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΦΛΑΡΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΦΟΝΙΚΟ ΦΡΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ φω ΦΩΤΑ LED ΦΩΤΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ χαρ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΧΑΣΙΣΙ ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Χρυσόστομος Καράμπελας ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΣ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΩΝΑΣΗΣ BEETLE c COVID-19 e FACEBOOK FAKE NEWS GAY i INSTAGRA INSTAGRAM INTERNET LOCKDOWN MAGAZINE p PLATI PLATY PLATY MAGAZINE PLATY NEWS SEX SIEMENS SOCIAL MEDIA t TWITTER VIDEO