ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΙΔΙ


          Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι 3 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 73χρονου στο Πεταλίδι, καθώς εισαγγελέας και ανακριτής δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις που τους δόθηκαν την Πέμπτη.

          Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

          Υπενθυμίζετε ότι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία είναι ένας 68χρονος, ο 39χρονος γιος του και η 23χρονη νύφη του.

          Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο από τους 3 φερόμενους ως δράστες της άγριας δολοφονίας (ο 68χρονος και η 23χρονη) αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στη δολοφονία.

          Την ευθύνη και για τη δολοφονία, αλλά και για την κλοπή που ακολούθησε, ανέλαβε ο 39χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος δήλωσε ότι έχει μετανιώσει και ότι όλα έγιναν εν βρασμώ.

 


Πηγή – πληροφορίες: ertnews

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ