ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ: Ο 61ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΚΑΙ Ο 63ΧΡΟΝΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΡΕΜΑ


          Τη ζωή του έχασε χθες από ανατροπή τρακτέρ ένας 61χρονος στη Δυτική Μάνη.

          Ο άνδρας εντοπίστηκε χθες γύρω στη 1:30 το μεσημέρι στο 3ο χλμ της επαρχιακής οδού Σαϊδόνας - Καστάνιας.

          Στην περιοχή επικρατούσε βροχόπτωση, ενώ όπως προέκυψε, αρχικά το αγροτικό όχημα ξέφυγε από την πορεία του για άγνωστο λόγο και έπειτα ανετράπη τραυματίζοντας θανάσιμα τον 61χρονο.

          Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Αστυνομίας για τις ακριβείς συνθήκες και τον χρόνο του δυστυχήματος, αλλά και για τυχόν εμπλοκή άλλου οχήματος στο συμβάν.

 

          Νεκρός στο αυτοκίνητό του σε ρέμα μεταξύ Φοινικούντας και Μεθώνης βρέθηκε σήμερα το πρωί ένας 63χρονος, που αγνοείτο από χθες το απόγευμα.

          Ο άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του στη Φοινικούντα για την εργασία του το απόγευμα της Τετάρτης και έκτοτε δεν επέστρεψε, δημιουργώντας ανησυχία στους οικείους τους.

          Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης δηλώθηκε από την οικογένειά του η εξαφάνιση και ξεκίνησε έρευνα για την ανεύρεση του την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και οικείους του.

          Δυστυχώς κατά την έρευνα βρέθηκε σε ρέμα στη θέση Λιμαρίζι ο 63χρονος νεκρός στο αυτοκίνητο του. Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν παρασύρθηκε από χείμαρρο κατά την προσπάθεια διέλευσης του ρέματος.

          Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα.


     Φωτογραφία Αρχείου.

                Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

  

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ