ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ – ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΤΗΜΑ – ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ 67ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ (Φωτογραφίες)


          Νεκρός είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, που το πρωί της Τετάρτης 09 Φεβρουαρίου 2022, πυροβολήθηκε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου του.

          Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το, ο δράστης, είναι άνδρας 88 ετών και συνελήφθη, έξω από το σπίτι του, όπου επέστρεψε, αφού πυροβόλησε εξ επαφής το θύμα, με μονόκαννη καραμπίνα.

          Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάλληλος της επιχείρησης του θύματος, την ώρα που έγινε αντιληπτός ο πυροβολισμός, έτρεξε να δει τι συμβαίνει και άκουσε τον δράστη να μιλά για κάποιο κτήμα.

          Η αιματηρή επίθεση έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου ξυλείας, του οποίου ιδιοκτήτης είναι το θύμα, 67 ετών.

 


                Πηγή – πληροφορίες: patrisnews.com

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ