ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΡΟΜΑ ΣΤΟ Γ.Κ. ΝΙΚΑΙΑΣ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΌΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ Γ.Ν. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ - ΑΙΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ (Φωτογραφίες)


          “Καλησπέρα εργάζομαι στο κρατικό Νίκαιας και πριν 4 ώρες δεχθήκαμε επίθεση στα επείγοντα από Ρομά ενώ το νοσοκομείο δεν εφημερεύει διότι 7 άτομα Ρόμα ήρθαν μεθυσμένοι για ένα σκίσιμο που είχε ο ένας εξ αυτών στο χέρι.

          Σπάσανε τα πάντα κινδύνεψαν ζωές από σφαγή με γυαλιά απ’ τις πόρτες που σπάσανε.

          Δουλεύουν 2 άτομα στην φύλαξη βράδυ σ ένα απ’ τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδος και αυτά τα παιδιά τα έχουν με συμβάσεις εδώ και 6 χρόνια και απροστάτευτα σε κάθε κίνδυνο.”


                Πηγή – πληροφορίες: https://www.makeleio.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ