ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤ -ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Φωτογραφία αρχείου

           Στο νοσοκομείο παραμορφωμένος, όπως φαίνεται στην αποκαλυπτική φωτογραφία, με τεράστιο πρήξιμο στο πρόσωπο βρίσκεται ο το μέλος της Διοίκησης του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Πετρούπολης, Χρύσανθος Κυριαζής. Πρόκειται για τις επιπτώσεις του κοκτέιλ χημικών που εκτόξευσαν προχθές Παρασκευή τα ΜΑΤ κατά των εργαζόμενων που διαμαρτύρονταν για την περικοπή του επιδόματος βαρέων και ανθυγιεινών.

          Φωτογραφία από το Σάββατο 19/2


          Φωτογραφία από την Κυριακή 20/2

          ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

          «Στην προχθεσινή επίθεση της αστυνομίας ενάντια στους εργαζόμενους που διεκδικούσαν να μην μειωθεί ή περικοπή από καμιά ειδικότητα του ανθυγιεινού επιδόματος, η αστυνομία χρησιμοποίησε κοκτέιλ χημικών με αποτέλεσμα το μέλος της Διοίκησης του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Πετρούπολης να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από πρήξιμο στο πρόσωπο που του προκάλεσαν τα χημικά. Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει ταχεία ανάρρωση στον συνάδελφο.

          Ας μας απαντήσουν οι κύριοι της κυβέρνησης, ποιους νομίζουν ότι χτύπησαν; Να σας πούμε εμείς ποιους χτύπησαν.  Χτύπησαν αυτούς που βρίσκονται κάθε μέρα μέσα στα χημικά, τις χλωρίνες και τα σκουπίδια. Χτύπησαν αυτούς που οι καρκίνοι και οι ηπατίτιδες έχουν χτυπήσει κόκκινο. Χτύπησαν αυτούς που σε όλη τη προηγούμενη περίοδο της πανδημίας αλλά και σήμερα βρίσκονται στη πρώτη γραμμή ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού.

          Με αυτούς τα έβαλε η κυβέρνηση και τα «παλικάρια» της αστυνομίας. Να τους χαιρόμαστε. Άξιος ο μισθός σας.

          Κάτω τα ξερά σας από τα Βαρέα και Ανθυγιεινά!

          Κάτω τα ξερά σας από το εισόδημα μας!

          Συνάδελφοι στην επίθεση της κυβέρνησης απαντάμε με τη δική μας αντεπίθεση. Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με τη μαζική συμμετοχή μας στις 26 του Φλεβάρη στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ