ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ


          Ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Τάκης Βασιλόπουλος, πριν τις εκλογές, με ανακοίνωση του καταθέτει απίστευτα πράγματα για εκβιασμούς, δικηγόρους, εισαγγελείς, κλεψιές, παρατυπίες.

          Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

          ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΕΚΛΟΓΩΝ  ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 26-2’2022

          Το προσεχές  Σάββατο όπως γνωρίζετε έχουν προκηρυχθεί εκλογείς στην  ΕΠΣ  Μεσσηνίας για την ανάδειξη ΔΣ και Εξελεγκτικής  Επιτροπής. Δικαίωμα  συμμετοχής έχουν 9  ομάδες  σε σύνολο περίπου 65 που δήλωσαν συμμετοχή  στα  πρωταθλήματα.  Σε προηγούμενες  δηλώσεις μου εξήγησα  τις ευθύνες της πλειοψηφίας τη ΕΠΣ γιατί φτάσαμε σε αυτή την προβληματική κατάσταση.  Ο  Πρόεδρος και τα  μέλη της πλειοψηφίας αντί να κάνουν κάτι για αυτό  το τραγικό φαινόμενο, αντί  να συνεννοηθούν μαζί  μας να βρούμε  λύση προέβησαν σε πρωτόγνωρες και  παράτυπες ενέργειες.

          Παραβιάζοντας το καταστατικό και το Νόμο π ήραν εξουσιοδοτήσεις από ομάδες ότι είναι  μέλη κάτι που δεν προκύπτει.

           Το ΔΣ της Ένωσης  δεν εξέτασε ως  όφειλε την εγκυρότητα   και τη νομιμότητα  των υποψηφιοτήτων

           Το ψηφοδέλτιο δεν ‘έχει νόμιμη σύνθεση  ως προς  τα 2 φύλλα.

          Σημειώστε ότι ζητήματα  νομιμότητας  εκλογής του Προέδρου    υπήρχαν και το 2018 με  το καταστατικό της τότε ομάδας του , αλλά  και με την υποψηφιότητα του στην  ΕΠΟ

          Για  τους  παραπάνω  λόγους  και για  την συνολική  λειτουργία  του καταθέσαμε  σχετικά  εξώδικα  τα οποία  μαζί με  τις σχετικές  ενστάσεις  θα  κατατεθούν στην συνέλευση  του Σαββάτου. Επειδή  εκκρεμούν και άλλα  εξώδικα  σε βάρος του για  απειλείς  κλπ  ,επειδή  δεν έχουν φτιαχτεί ούτε  τα χαρτιά της  Ένωσης  σύμφωνα  με το  Νόμο Αυγενάκη  προτείνουμε  τα εξής:

          Να   μην γίνουν εκλογές    να διοριστεί με συμφωνία  των ομάδων από το Πρωτοδικείο Διοίκηση , η οποία θα  κάνει όλες τις  απαραίτητες ενέργειες για εκλογές το α  15ημερο του  Ιουλίου να  ψηφήσει η πλειοψηφία  των ομάδων

          Εάν γίνουν εκλογές  να μετέχουν όσοι έχουν δικαίωμα  και να δώσουν παρατήσεις με ημερομηνία  15 Ιουλίου και  η συνέλευση της 26/2/2022 να ορίσει  τις  νέες  εκλογές

          Ο συνδυασμός  μου  και  εγώ δεσμευόμαστε να το κάνουμε ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

          Συζητάμε με νομικούς και το Υπουργείο εάν  είναι  σκόπιμο  με την συμμετοχή μας να νομιμοποιήσουμε  αυτήν την προβληματική  διαδικασία η εάν πρέπει  να απέχουμε.

          Σας  ενημερώνουμε  ότι πάνω  από τις μισές  ομάδες που συμμετέχουν  στα πρωταθλήματα  συμμερίζονται  του προβληματισμό  και την αγωνία  μας για  αυτή την προβληματική  κατάσταση. Αντί να συζητάμε  προγράμματα  τις προτάσεις  μας  για τη νέα  τετραετία αναγκαζόμαστε  να περιφρουρήσουμε τα αυτονόητα,  από ανθρώπους  που έκαναν τεράστιο κακό  στο μεσσηνιακό  ποδόσφαιρο  όλη την θητεία πους   στο ΔΣ της ΕΠΣ.

          Καλούμε  τις ομάδες  να προβληματιστούν . Αυτές δε που έδωσαν προβληματικές εξουσιοδοτήσεις  για υποψηφιότητα  ότι έχουν και ποινικές  ευθύνες και  το καλύτερο για όλους  είναι  μέχρι την συνέλευση  να τις αποσύρουν.

          Ενημερώνουμε  τους εμπλεκόμενους  ότι θα προβούμε σε όλες τις σχετικές νομικές και  δικαστικές ενέργειες προκειμένου  να σταματήσουμε  αυτό  το διασυρμό και το κατήφορο  του μεσσηνιακού  ποδοσφαίρου.

          ΥΓ. Η  ευθύνη πλέον  δεν είναι δική  μας  όσοι  έχουν παρανομήσει έχουν χρόνο μέχρι την συνέλευση να  το διορθώσουν . Μετά θα είναι  αργά .Λυπούμαστε  για ότι συμβεί αλλά υπάρχουν προσωπικές  ευθύνες  που θα καταλογιστούν. Οι  ομάδες πρέπει να πάρουν την  υπόθεση στα χέρια τους . Εγώ και οι συνεργάτες μου μπαίνουμε μπροστά σε αυτή την προσπάθεια πριν να  είναι  πολύ αργά.

          Π.  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

          ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ