ΑΚΟΥΣΜΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


           ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΒΥΘΙΣΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο ΑΔΟΚΗΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΣΣΑΣ ΜΑΣ:

 

ΟΛΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΙΛΙΚΟΥ

ΕΤΩΝ: 94

 

          Η κηδεία της μεταστάσης Όλγας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 15:30 από τον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Αίπεια Μεσσηνίας.

          Η μεταστάση Όλγα ήταν η μητέρα της πρεσβυτέρας Ιωάννας Τσιλίκου - Βλαχονικολού, η οποία είναι σύζυγος του Πρωτοπρεσβυτέρου Πατέρα Κωνσταντίνου Βλαχονικολού, ο οποίος κατάγεται από το Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας και είναι εφημέριος της ενορίας Γεννήσεως της Θεοτόκου Ζευγολατιού Μεσσηνίας.

          Η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα του χωριού μας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» εκφράζει την οδύνη της και την θλίψη της, εύχεται και προσεύχεται η μεταστάση Ολγα, να έχει καλό ταξίδι και η ψυχή της να εύρη παράδεισο.

          Στους οικείους της ο μοναδικός αναστηθείς, αληθινός Τριαδικός Θεός της Αγάπης, ο Αναστημένος Ξυλουργός της Ναζαρέτ, η Μεγαλόχαρη Παναγία η Βουλκανιώτισσα, ο Άγιος Σεβαστιανός και ο Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος, που είναι έφορος και προστάτης του χωριού μας, να τους δίνουν την εξ ύψους υπομονή, παρηγοριά να ζήσουν να την θυμούνται και να έχουν την ευχή της.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ