ΠΗΓΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ…!!!


          Οδηγός υπηρεσιακού οχήματος δήμου (της πεδινής όμως μας εξήγησαν Ηλείας) πήγε τις ελιές του στο ελαιοτριβείο… με το υπηρεσιακό όχημα!

          Ζητάμε από τους δήμους της πεδινής Ηλείας να διερευνήσουν σε ποιον ακριβώς δήμο έγινε αυτό, σε ποια υπηρεσία ανήκει αυτό το όχημα και να δοθούν οι ανάλογες εξηγήσεις.

          Όχι σε εμάς, στους δημότες του συγκεκριμένου Δήμου που από το υστέρημά τους πληρώνουν τα δημοτικά τέλη και τους λογαριασμούς τους.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://ilia.news


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ