Ο ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ «ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ»


          Με δημοσιοποίηση «ροζ βίντεο» απειλεί την κυβέρνηση ο υπόδικος παρουσιαστής και εκδότης Μένιος Φουρθιώτης.

          Με ανάρτησή του στο twitter απευθυνόμενος στον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη αναφέρει ότι στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Αποκαλυπτικά θα «γίνει το μεγαλύτερο πάρτι όλων των εποχών», κάνοντας λόγο για ροζ βίντεο «γαλάζιων» υπουργών και βουλευτών, τα οποία, όπως λέει, θα κάνουν την Ελλάδα «να αναστενάξει».

          Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες υπήρξε ένας καταιγισμός με διαδοχικές αναρτήσεις στα social media από τον Μένιο Φουρθιώτη όπου παρουσίασε επικοινωνίες με τον υπουργό Επικρατείας και άλλα στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ, βάζοντας στο «κάδρο» ακόμη και το πρωθυπουργικό ζεύγος.

          Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εκτός από τις επικοινωνίες του Μένιου Φουρθιώτη με τον υπουργό Επικρατείας και στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσιάζουν και οι οικονομικές σχέσεις του Μένιου Φουρθιώτη με τον Κ. Καραγκούνη, οι αποκαλύψεις Μηταράκη για τις σχέσεις του με τον Βρούτση, οι οδηγίες προς τον Φουρθιώτη από κυβερνητικά στελέχη για θέματα που πρέπει να παίξει στην εκπομπή του, αλλά και το πλήθος ευχαριστηρίων και φιλικών SMS προς το πρόσωπό του, ενδεικτικό των σχέσεων που είχαν οι δύο πλευρές.
Πηγή – πληροφορίες: https://www.aftodioikisi.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ