ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ»


     Το τοπικό Ιστολόγιο του Πλατέος [Μεσσηνίας] «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ»  είχε την φιλοφρονέστατη πρωτοβουλία να παρουσιάσει την τελευταία εκπαιδευτικήν ημερίδα και τα μαθήματα της Σχολής Τυφλών Εφιπποτοξοτών που διοργάνωσε στις, εκεί, ιππικές εγκαταστάσεις του «Ιππικού Ομίλου Πλατέος» που πρόεδρος είναι ο κ. Γεώργιος Τζαβαρας, το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" υπό την διεύθυνση διδασκαλίας του Αρχηγού του και Εκπαιδευτή, Εφιπποτοξότη Αθανασίου Ψωρομύτη.

          Στον Συντάκτη του απευθύνουμε ευγνώμονες ευχαριστίες και τον προϊδεάζουμε ότι στον ιδανικό χώρο του «Ιππικού Ομίλου Πλατεος» προετοιμάζουμε, πραγματικά, λαμπρές εκδηλώσεις πολύ πέραν της Ιππασίας…!!!

 


 

                Πηγή – πληροφορίες: https://horsebackarcherygr.blogspot.com

 

 

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ