ΝΕΑΡΟΙ ΡΟΜΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TIK TOK (video)

           Απίστευτο περιστατικό στο κέντρο της πόλης με νεαρούς ρομά να ανεβαίνουν και να "ποζάρουν" για το Tik Tok σε καπό περιπολικού της Τροχαίας Λαμίας.

          Το tik tok είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ανάμεσα στα social media αυτή τη στιγμή, ειδικά στις πιο μικρές ηλικίες.

          Φανατικοί χρήστες του tik tok είναι και οι ρομά, που δε χάνουν ευκαιρία να ανεβάζουν βίντεο με ότι κάνουν.

          Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το βίντεο που ακολουθεί νεαροί ρομά βρήκαν ένα περιπολικό παρκαρισμένο στο κέντρο της πόλης και όπως θα δείτε ανέβηκαν στο καπό για να ποζάρουν προκλητικά και στη συνέχεια ανάρτησαν το βίντεο στο Tik Tok.

          Από το ρεπορτάζ του LamiaReport προκύπτει ότι αυτό έγινε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (10/02/2022), στην οδό Σκληβανιώτη απέναντι από το κτίριο του ΟΤΕ, όπου ο αστυνομικός της Τροχαίας άφησε για λίγα λεπτά το περιπολικό, σε σημείο που να μην εμποδίζει την κυκλοφορία, ώστε να καταγράψει τροχαίο υλικών που είχε στην Πλατεία Ελευθερίας.

          Σύμφωνα με το LamiaReport οι συγκεκριμένοι νεαροί ρομά είναι γνωστοί στις Αρχές.

          Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας από τα πέντε άτομα που αναζητούν έχουν ταυτοποιήσει τα τέσσερα, εκτός από αυτόν που τραβούσε το βίντεο.

          Μέχρι τώρα εντοπίστηκαν οι δυο, ηλικίας 17 και 21 ετών, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι και προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται.

          Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες

          Με προφορική εντολή Εισαγγελέα, οι δύο νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι, ζητώντας πρώτα συγνώμη για την πράξη τους.

          Οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα για έργο εξύβριση και απόπειρα φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

          Την υπεράσπισή τους ανέλαβε ο Δημήτρης Κρούπης, ο οποίος μίλησε στο LamiaReport για την υπόθεση.

          «Ως συνήγορος υπεράσπισης, θα ήθελα να σας ενημερώσω και να σχολιάσω το γεγονός όχι ως ποινικό αδίκημα αλλά ως κοινωνικό σύγχρονο φαινόμενο ειδικά των νέων ανθρώπων. Είμαι σίγουρος ότι οι δύο εντολείς μου, ο ένας ανήλικος, ενήργησαν επηρεασμένοι από τα μουσική trap και τα στερεότυπα της, αλλά και του φαινομένου του χωρίς λογική μιμητισμού. Δυστυχώς τα γεγονότα αυτά πρέπει να τα προλαβαίνουμε ως κοινωνία και κράτος. Ο ρόλος και η ύπαρξη των νέων δεν εξαρτάται από την επιθετικότητα και την εικόνα των social media. Τελικά οι δύο νέοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή της εισαγγελικής αρχής, αφού εξέφρασαν την συγγνώμη τους.

          Τα αδικήματα τους ήταν πλημμεληματικής μορφής  και το ένα μάλιστα σε απόπειρα».
        Δείτε το video


Πηγή – πληροφορίες: https://www.lamiareport.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ